Tirana

Pre 23:20

Vranësira +17°C
N 4 kmh

Ndjesia: 17 °C
Shikueshmëria: 10 km
Lagështia: 48 %
Vesa: 6 °C

Sht
02:00
Vranësira
14°
NE.gif 5
Sht
08:00
Vranësira
15°
N.gif 5
Sht
14:00
Vranësira dhe shira
22°
NW.gif 3
Sht
20:00
Kryesisht kthjellët
18°
NW.gif 6
Dje
02:00
Kryesisht kthjellët
14°
N.gif 4
Dje
08:00
Pjesërisht vranët
15°
S.gif 3
Dje
14:00
Pjesërisht vranët
22°
NW.gif 6
Dje
20:00
Kryesisht kthjellët
18°
SE.gif 1
Hën
02:00
Pjesërisht vranët
14°
E.gif 3
Hën
08:00
Pjesërisht vranët
15°
W.gif 3

Foreca