Shkodra

Mar 04:00

Kthjellët -1°C
E 3 m/s

Ndjesia: -5 °C
Shikueshmëria: 10 km
Lagështia: 41 %
Vesa: -12 °C

Mar
07:00
Kthjellët
-1°
NE.gif 3
Mar
13:00
Kthjellët

NW.gif 3
Mar
19:00
Kthjellët

E.gif 3
Mër
01:00
Vranët

NE.gif 2
Mër
07:00
Pjesërisht vranët

NE.gif 3
Mër
13:00
Vranët

N.gif 3
Mër
19:00
Vranët e shira

NE.gif 3
Enj
01:00
Vranët e shi i lehtë

NE.gif 2
Enj
07:00
Pjesërisht vranët dhe shi i lehtë

NE.gif 3
Enj
13:00
Vranësira dhe shira

E.gif 3

Foreca